16 Şubat 2012 Perşembe

Aziz Yıldırım iki maçı işaret etti

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 3'üncü duruşması sona erdi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin küçük salonunda görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Olgun Peker, Aziz Yıldırım, Mecnun Odyakmaz, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve Tamer Yelkovan'nın da aralarında bulunduğu 22 tutuklu sanık katıldı.

Tutuklu sanıklardan Bülent İbrahim İşçen'in raporlu olması nedeniyle katılmadığı duruşmada, tutuksuz sanıklardan Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ile Doğan Ercan, Ahmet Ateş, Serkan Acar, Yavuz Ağrıgöl ve Tuğrul Çağrı Özer de hazır bulundu.

Duruşmada, TRT spikerleri Hakan Kıra, Muammer Demiröz ve Ömer Faruk Zora tarafından iddianamenin 232'nci sayfasından itibaren okunmasına devam ediliyor.

Bu arada, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi önüne dün olduğu gibi taraftarların gelmediği, duruşma salonunda da önceki 2 celseye göre katılımın az olduğu gözlendi.

İŞTE AN BE AN YAŞANAN GELİŞMELER

20:00 -
İddianamenin 352'nci sayfasına kadar okunduğu duruşma yarına ertelendi.

17:46 -
Tutuklu yargılanan Abdulah Başak, "Bir çıkayım Erman Toroğlu'nun Kıbrıs'taki CD'sini yayınlayacağım. Zaten onun avukatına da söyledim" dedi.

16:50 -
Mahkeme Başkanı Mehmet Ekici, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'a "Siz de mi Aziz Yıldırım'ın yakınısınız" diye takıldı, Ali Koç da 'Evet' cevabı verdi.

16:15 -
Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu eşi ve çocuklarıyla hasret giderirken, Başkan Aziz Yıldırım Acar Yıldırım'ın çocuklarıyla bir süre sohbet etti.

15:00 -
Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin izniyle tutuklu sanıklar aileleri ile görüşüyor. Salonda duygu dolu anlar yaşanıyor.

14:57- Çağlayan'da pazartesi günü Olgun Peker'in Salı günü ise Başkan Aziz Yıldırım'ın savunma yapacağı öğrenildi.

14:40 - Olgun Peker duruşma arasında gazetecilere "Benim savunmamda çok bilinmeyen şeyler olacak. Çok dikkatlice takip edin. Bilmediğiniz çok şey var" dedi.

14:04 -Duruşma arasında Aziz Yıldırım ile Mecnun Otyakmaz iddianameye konu olan Sivasspor - Fenerbahçe maçını izlediler.

13:30 -
Duruşma devam ediyor.

13:00 -
Duruşmaya saat 13.30'a kadar ara verildi.

11:50 -
TRT spikerlerinin dönüşümlü olarak iddianameyi okuduğu duruşmaya, daha sonra öğle arası verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...