7 Aralık 2010 Salı

Kar kapıda

Kar kapıda

2010-12-06 10:27:29

AVRUPA'nın aksine bahar havası yaşayan Türkiye'nin de havası bozuldu. Sıcaklık 12-13 derece düşecek. Bazı bölgelerde kar var. Balkanlar üzerinden inen yağışlı hava, dünTrakya ve Ege kıyılarında etkili oldu. Soğuk, bugün ise tüm Batı'yı esir alacak.



Mevsim normallerinin üstünde olan hava sıcaklığı yağışla birlikte düşmeye başladı. Tüm yurdu etkisi altına alacak olan yağışlı hava, İstanbul'da da etkisini gösterdi.



İstanbul'da gece başlayan yağmur saat 05.00 itibariyle etkili oldu.

İstanbul'da kimi bölgelerde yağış sağanak şeklinde görülürken, kimi yerlerde hafif şiddette yağdı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada yurdun batı kesimlerinin yağışlı havanın etkisi altına gireceği ve sıcaklıkların 10-12 derece azalacağı belirtildi.

İstanbul'da bugün kuvvetli sağanak yağış var. 23 derece olan sıcaklık 12-13 derece düşüşle 10 dereceye inecek. Kuvvetli karayel ise sıcaklığı 7-9 derece arasında hissettirecek. Ankara yarın bulutlu, sıcaklık 13 dereceye inecek. İzmir sağanak yağmurlu, sıcaklık 16 derece.

Bugün yağış etkisini Doğu Karadeniz dışında kaybedecek ancak soğuma iç kesimlere ilerleyecek. Salıdan itibaren ise sıcaklıkta yeniden esmeye başlayacak lodosla hızlı artış başlayacak. Daha uzun süreli ve hissedilir soğuma ise 10 Aralık'tan itibaren Türkiye'de etkili olmaya başlayacak.

METEOROLOJİ UYARDI!

Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Düzce çevrelerinde sağanak yağışın süreceğini açıkladı.

Meteoroloji, sözkonusu bölgelerde su baskınlarına karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...