26 Şubat 2011 Cumartesi

Her Pile Hükmedecek Tek Şarj Cihazı

Her Pile Hükmedecek Tek Şarj Cihazı
İmkansızı başarabilen şarj cihazı sayesinde, pillere bakış açınız değişirken, çevreye de zarar vermeyeceksiniz. Peki bu dediklerimiz nasıl mümkün olabilir?
Dünya pek çok çevresel sorunla boğuşuyor. Karbondioksit salınımı kurallarına uymayan otomobiller, çarpık kentleşme ve sanayileşme, problemlerin başında geliyor. Oraya buraya fırlatmak zorunda kaldığımız çinko ve zararlı metal kaynağı piller de duruma yardımcı olmuyor. ECO Battery Charger isimli cihaz, pil sorununun üstesinden gelmek için geliştirilmiş.

Yılın Buluşu

Bazı çevre örgütlerinden, "Yılın Buluşu" ödülünü kazanan ECO Battery Charger, her tür pili şarj edebiliyor. Evet, her tür diyoruz, zira yalnızca şarj edilebilen piller değil, kullanıp atılan piller de listeye dahil. Cihaz, pilin içindeki kimyasalları harekete geçirip voltajı artırarak, şarj fonksiyonu olmayan pillerin bile 20 kez daha kullanılmasını sağlıyor.

Çarpıcı cihazın fiyatı ve ülkemize ithal edilip edilmeyeceği belirsiz. Lakin bu tür zekice tasarlanmış ve doğa dostu zımbırtıları ülkemizde görmeyi çok isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...