11 Kasım 2012 Pazar

İstanbul'a Yılın İlk Karı Düştü


İstanbul'un yüksek kesimlerine gece saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi'nde gece saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.
İSTANBUL'A YIKIN İLK KARI
Kısa süre devam eden kar yağışının, elektrik kablolarının üzerinde tuttuğu görüldü. Soğuk ve yağmurun etkisine giren İstanbul, yılın ilk kar yağışı ile tanıştı.
Yüksek kesimlerde gece etkili olan yağmur yerini kısa süreli de olsa kar yağışına bıraktı. Bir müddet devam eden kar yağışı, zaman zaman etkili oldu. Yağan kar elektrik kablolarının üzerinde tuttu.
3 BÖLGEYE KAR UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri için kar uyarısı yaptı.
Meteoroloji, hafta sonunda doğu illerindeki kuvvetli yağışa dikkat çekerek, hafta sonunda görülecek yağışların; Karadeniz'in iç kesimlerinin, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceğini bildirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yurdun büyük bir bölümünde etkili olan serin ve yağışlı hava kütlesinin hafta sonunda doğuya doğru hareket ederek iç ve doğu bölgelerinde etkili olmaya devam edeceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...