23 Nisan 2012 Pazartesi

James Bond'dan Kapalıçarşı savunması

Eminönü'ndeki çekimler sırasında tarihi dokuya zarar verdiği gerekçesiyle gündeme gelen James Bond serisinin son filmi 'Skyfall'un yerli ve yabancı yapımcıları basın toplantısı düzenledi.
'Skyfall'un yapımcısı Michael Wilson, çekimler sırasında Kapalıçarşı'nın çatılarına zarar vermemek için 135 bin liralık masraf yaptıklarını söyledi. Çatıların orijinal haline hiçbir şekilde dokunulmadığını belirten Wilson, motosikletin binaya çarpma sahnesinde söz konusu görüntülerdeki binanın kendileri tarafından inşa edildiğini dile getirdi. Kendilerine destek verdiği için Kültür ve Turizm Bakanı'na teşekkürlerini ileten ünlü yapımcı, "Şu ana kadar pek çok ülkede film çektik. Her yerde iyi izlenimler bıraktık. Türkiye'de de bu yönde izlenimler bırakacağımızı umuyorum." dedi. Film sektöründeki insanların illüzyon yaptığını söyleyen ve sinemada sanatın bundan ibaret olduğunu kaydeden Wilson, "Kapalıçarşı'da çatılarda motosikletlerle çekim yaptık ama orada gördüğünüz fayanslara hiçbir şekilde dokunulmadı. 135 bin Türk liralık masraf yaptık, gerçeğinin aynısını yaptık, motosiklet bizim platformumuzun üzerinde gidiyor." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...