29 Temmuz 2012 Pazar

Kozan'a 365 Derslikli "Kampüs Okul Projesi"

Kozan'da Milli Eğitim Bakanlığı'nca uygulamaya konulan "Kampüs Okul Projesi" kapsamında 14 lisenin biraraya getirileceği 365 derslikli eğitim kampüsü yapılması için çalışmalara başlandığı bildirildi.

AA muhabirinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, Yarımoğlu Mahallesi'nde belediyece tahsis edilen 250 dönüm alan üzerine, 14 lisesinin bir araya getirileceği 365 derslikli bir kampüs kurulması için çalışmalara başlandı.

Kampüs projesinde, 2 genel lise ve 4 Anadolu lisesi ile fen lisesi, Anadolu öğretmen lisesi, ticaret meslek lisesi, Anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi, kız meslek lisesi, imam hatip lisesi, özel eğitim okulu ve rehberlik araştırma merkezi ile spor alanları, sosyal tesisler ve yurt binası bulunuyor.

Yetkililer, halen şehrin farklı noktalarında hizmet veren liselerin, projenin hayata geçirilmesi halinde yapılacak kampüse taşınacağını, boşa çıkacak binalarının ise ortaokula dönüştürülmesinin planlandığını ifade ederek, proje ile ilgili yazışmaların başlatıldığını belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...