21 Haziran 2012 Perşembe

Şok iddia! UEFA F.Bahçe'ye...

Hıncal Uluç, yeni federasyonun Mehmet Ali Aydınlar dönemindeki gibi hata yapmamasını dile getirirken; UEFA'nın da kendilerine tuzak kurduğunu ifade etti.
Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, geçtiğimiz haftaya damgasını vuran spor olaylarını sabahspor.com'a değerlendirdi.

İşte Hıncal Uluç'un yorumları...

- UEFA, Avrupa'ya gidecek takımlarımızı onaylarken Galatasaray ve Trabzonspor'u açıkladı. Fenerbahçe, Bursa ve Beşiktaş için uyarılarda bulundu. TFF'ye "Yeni liste yollayın, Fenerbahçe'yi listeye yazmayın" dediği öğrenildi!

Fenerbahçe'nin şanssızlığı işlerin üç kolda da yavaş gitmesi. Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olduğu dönemde Futbol Federasyonu işi uzattı.

Arkadan gelen Yıldırım Demirören'in başkan olduğu Futbol Federasyonu çorba gibi olan işi aldı. Onlar da daha fazla vakit kaybedilmesin diye ham, hum şarolop bir karar verdiler. Adliyede mahkemelerde iş uzuyor.

Garip bir şekilde UEFA da işi uzatıyor. Ama Yıldırım Demirören federasyonunun aynı şekilde ikinci defa tuzağa düşmemesi lazım.

Bunlar "Fenerbahçe'yi Avrupa'dan çekin" diye Mehmet Ali Aydınlar'a baskı yaptılar. "Çekmezseniz biz canınızı okuruz" dediler. Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu, Fenerbahçe'yi Avrupa'dan çekti. Ondan sonra Platini açıklama yaptı; "Bizimle alakası yok. Bu sizin federasyonunuzun kararı" diye.

Yani Platini kendini ve UEFA'yı kurtarmaya uğraşıyor. Şimdi yeniden "Siz Fenerbahçe'yi bildirmeyin" diyor.

Yok arkadaş ben şampiyon olan takımımı, ikinci olan takımımı bildiririm. Benim ceza kurullarım da ceza vermemiş. Neye dayanarak bildirmeyeceğim ismi sana? Senin paşa gönlün hoş olsun diye mi? Ben bildiririm, almazsan sen almazsın, hesabı da sen verirsin.

- Fenerbahçe yöneticileri de eski federasyonun yaptığı hatayı yapmayın uyarısında bulundular federasyona…

Yani Yıldırım Demirören Federasyonu onların istediklerini yaparsa, akıl almaz bir aptallık olur. Kimsenin aklı almaz! Aydınlar Federasyonu'nun başına gelenleri göre göre aynı tuzağa ikinci kez düşülmez! Yeni bir tuzak kurarlar, tamam ona düşebilirsin, mazeretin var. Ama aynı tuzağı kuracak, "Siz açıklayın, siz göndermeyin" diyecek. Sonra da "Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı, benim değil" diyecek. Yok ya!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meşhur Bilderberg toplantısına bu yıl hangi Türkler katılıyor

  Dışarıya tamamen kapalı bu kulüp, komplo teorisyenlerinin de sıkça beslendiği bir yer olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, organizasyona 23 ül...